Start verkoop bijeenkomst

Wanneer?Woensdag 25 september van 19.00 uur tot 20.00 uur (Het betreft een vrije inloop).
Waar?Wij verwelkomen u graag in de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal (zaal Het Pakhuis) aan Haaksbergerstraat 51 te Hengelo.

Wij verstrekken dan de sfeerbrochure Seahorse fase 1 en de prijslijst. U kunt een blik werpen op de woningplattegronden én wij staan uiteraard voor u klaar om al uw vragen over de woningen en het verkoopproces te beantwoorden. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, wij zorgen dat alle verkoopinformatie vanaf 25 september beschikbaar is op de projectwebsite

Een aantal woningtypen zijn in juli in pre-sale gegaan, indien deze op de website in optie zijn kunt u zich nog wel als reserve kandidaat inschrijven. 

Inschrijven

Uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u vanaf 25 september 19:00 uur tot 2 oktober 12:00 uur vrijblijvend kenbaar maken via het online inschrijfformulier op de website wonenopseahorse.nl. Uw online-inschrijving dient uiterlijk woensdag 2 oktober aanstaande 12.00 uur bij ons binnen te zijn. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U ontvangt na uw inschrijving een bevestiging hiervan per email. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. 

De verkoopinformatie, zoals koopsommen, brochures etc. is niet eerder dan op start verkoop beschikbaar.

Graag zien wij u op 25 september!

Deel deze pagina: