Kavelkaart Seahorse

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Kamers Tuinligging Meer

Seahorse is een uniek en zeer duurzaam nieuwbouwproject in Hengelo met in fase 1, 43 grondgebonden woningen en kavels op historisch grond op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. De belangstelling voor stedelijk wonen is groot. Liefhebbers van wonen in een appartement komen in fase 3 aan bod, verwachting begin volgend jaar. Indien u ingeschreven staat via de projectwebsite, houden wij u op de hoogte door middel van nieuwsbrieven.

Fase 1 bestaat uit bouwnummers 1 t/m 30, 80 t/m 95 zal bestaan uit de sheddaken woningen, bungalows, twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en kavels.

Start verkoop nieuwe shedwoning

Een wel heel bijzonder type gaat in verkoop namelijk de nieuwe shedwoning. Dit zijn slechts 4 bijzondere woningen met bouwnummers 76 t/m 79. Met hun bijzondere kap hebben de sheddakwoningen een unieke uitstraling. Ze zijn compact, maar sfeervol tegelijk. De ligging aan het plein draagt daaraan bij. De postbode fietst zwaaiend voorbij, kinderen spelen met de bal en de buurman drinkt een kop koffie op het bankje bij zijn voordeur. Een gezellige straat dus, maar dan wel één met een industrieel karakter. Met elkaar vormen de sheddakwoningen hét bewijs dat hier ooit de grote Seahorse-fabriek stond. Een historische plek! rmulier op de website.

Inschrijven

Uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u vanaf 24 oktober tot 31 oktober 12:00 uur vrijblijvend kenbaar maken via het online inschrijfformulier op de website.  Uw online-inschrijving dient uiterlijk donderdag 31 oktober aanstaande 12.00 uur bij ons binnen te zijn. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U ontvangt na uw inschrijving een bevestiging hiervan per email. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Reeds in verkoop

Een aantal woningtypen zijn in september in verkoop gegaan, kijk voor een actueel overzicht van beschikbare woningen op de projectwebsite.

Deel deze pagina:

Hoe kunnen we u helpen?