Kavelkaart Seahorse

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Koopsom (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Kamers Tuinligging Meer

Seahorse is een uniek en zeer duurzaam nieuwbouwproject in Hengelo met in fase 1, 43 grondgebonden woningen en kavels op historisch grond op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. De belangstelling voor stedelijk wonen is groot. Liefhebbers van wonen in een appartement komen in fase 3 aan bod, verwachting begin volgend jaar. Indien u ingeschreven staat via de projectwebsite, houden wij u op de hoogte door middel van nieuwsbrieven.

Fase 1 bestaat uit bouwnummers 1 t/m 30, 80 t/m 95 zal bestaan uit de sheddaken woningen, bungalows, twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en kavels.

Reeds in verkoop

Kijk voor een actueel overzicht van beschikbare woningen op de projectwebsite.

Heeft u belangstelling in Seahorse?

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! Interesse? Meld u dan hier aan! Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding afrondt en een Mijn VanWonen account kunt aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over dit project te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om hier online in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! 

Heeft u zich al aangemeld? U kunt hier inloggen.

Deel deze pagina: