Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst
Graag laten wij u zien wat voor mooie woonwijk wij willen maken op Woolderlanen! De afgelopen periode hebben we u gevraagd naar uw woonwensen. De uitkomsten van deze enquête en van de vorige bijeenkomst nemen wij mee in de verdere uitwerking van de ontwerpen en het stedenbouwkundig plan. Op deze wijze kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen.

Uitnodiging
U heeft zich aangemeld als geïnteresseerde of omwonende(n) voor ons project Woolderlanen te Hengelo. Wij nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 22 februari aanstaande. Het project biedt u de bijzondere kans om te vertellen hoe u wilt wonen! Op basis van uw persoonlijke inbreng zetten wij namelijk de volgende stappen in de verdere realisatie van het project op deze prachtige plek.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst geven we een toelichting op de concept verkaveling, de woning typologieën, architectuur referenties, planning en indicatie koopsommen. Daarna is er de mogelijkheid om met elkaar in aparte groepen verder te praten over uw specifieke woonwensen. De groepen zijn verdeeld in eengezinswoningen (incl. kavels), patiowoningen en appartementen, scheddaken woningen en omwonenden.

Plaats en tijd
We zien u graag op donderdag 22 februari a.s. bij De Twentse Bierbrouwerij aan de Tuindorpstraat 61 Hengelo! U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. De avond start om 19:30 uur en zal tot circa 21:00 uur duren. U kunt gratis kan parkeren op P3, dit is de parkeerplaats die te bereiken is vanaf de Emmaweg.

Deel deze pagina: