Informatiebijeenkomst 22 juni

Het is al heel wat jaren geleden dat de oude Seahorse Textielfabriek, gelegen tussen de Deldenerstraat en Geerdinksweg, haar deuren sloot en waarvan de gebouwen destijds grotendeels zijn gesloopt. Het terrein ligt sindsdien al geruime tijd braak, verborgen in de mooie woonwijk Woolder Es, te wachten om opnieuw tot leven te komen. 

Informatiebijeenkomst

U bent van harte welkom op de eerste informatiebijeenkomst donderdag 22 juni aanstaande. Het project biedt u de bijzondere kans om te vertellen hoe u wilt wonen! Op basis van uw persoonlijke inbreng zetten wij namelijk de volgende stappen in de verdere realisatie van het project op deze prachtige plek.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we naast een korte terugkoppeling van de eerste belangstelling inventarisatie, een toelichting op de eerste planopzet en een prognose van de planning. Een belangrijk onderdeel van de bijeenkomst is dat wij eerst met elkaar en later in aparte groepen verder praten over uw specifieke woonwensen. Met al uw wensen – zoals ruimer wonen of juist bijvoorbeeld de stap naar een meer levensloopbestendige woning, op één van de meest mooie woonlocaties van Hengelo, op loopafstand van het centrum en direct aan één van de uitvalswegen – kunt u bij ons terecht.

Woonwensen

Velen van u hebben reeds hun woningtype voorkeur bij aanmelding op de website aangegeven. Daarnaast zouden wij graag nog aanvullend een aantal andere vragen willen stellen, die uw woonwensen al iets meer specificeren. Ter voorbereiding op deze avond en de verdere ontwikkeling van de locatie, helpt u ons als u deze vragen, voorafgaand aan de informatiebijeenkomst, kunt beantwoorden.

Plaats en tijd

We zien u graag op donderdag 22 juni a.s. bij Het Twickel College aan de Woolderesweg 130 in Hengelo! U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur. De avond start om 20:00 uur en zal tot circa 22:00 uur duren.

In verband met de voorbereidingen vernemen wij graag van u of wij op uw komst mogen rekenen.

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via uw account en hier ook uw woonwensen aanvullen. Nog geen account? Meld u dan hier aan.

Deel deze pagina: