Allerlaatste aanbod, wacht niet te lang!

Goed nieuws: de woningen met bouwnummers 31 t/m 52 zijn nu ook in voorverkoop. Kijk hier voor het volledige en laatste aanbod woningen. Ook de appartementen met bouwnummers 96 t/m 110 zijn in verkoop: hier vindt u alle informatie!

Dit is dé kans om nog in aanmerking te komen voor een prachtige nieuwbouwwoning.

Woningen

Aan de lommerrijke lanen staan verschillende twee-onder-één-kapwoningen. Daardoor ontstaat er een zeer speels en gevarieerd straatbeeld. Alle woningen hebben een industrieel en stoer uiterlijk. Ook komt het oude industriële karakter van de wijk terug in de uitstraling van de rijwoningen. Verspreid over het plan staan verschillende typen rijwoningen. Het ontwerp van de vrijstaande woningen wordt gekenmerkt door strakke lijnen, grof metselwerk en grote raampartijen.

Appartementen

De appartementen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk. Er worden 3-kamer, 4-kamer appartementen en twee penthouses aangeboden. Architectuur en openbare ruimte zijn met veel zorg op elkaar afgestemd, waardoor een prachtig vormgegeven wijk ontstaat.

Schrijf nu in op het bouwnummer van uw voorkeur!

Hoe het werkt? Lees het hier

Ga rechts bovenin naar belangstelling en schrijf u in. Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding afrondt en een Mijn VanWonen account kunt aanmaken. In uw account kunt u via de button ‘online inschrijven’ het bouwnummer van uw voorkeur aangeven. Zodra er een bouwnummer van uw wens beschikbaar is, neemt de makelaar zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u alvast een bouwnummer reserveren? Bel dan 085 – 2732377.

Deel deze pagina: