De verkoop is gestart, inschrijven kan nu!
De verkoop van de 17 woningen van de tweede fase van Wonen op Seahorse start vrijdag 17 juli: vanaf dan kunt u zicht online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!

Aanbod
U heeft keuze uit een hoekwoning, tussenwoning én twee-onder-een-kapwoning! Wilt u toch liever een vrijstaande woning? Ook dat is mogelijk op Seahorse. Klik hier voor het woningaanbod en bijbehorende v.o.n. prijzen.

Belangstelling
Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers? Registreer u dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul u uw NAW-gegevens in. U ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account? Dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account heeft geactiveerd of bent ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Start inschrijving vandaag
In ‘Mijn VanWonen’ kunt u via de button online inschrijven uw interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. U kunt zich als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Sluit inschrijving op maandag 27 juli aanstaande om 12:00 uur, daarna toewijzen
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens worden de woningen toegewezen aan kandidaten. Indien er een bouwnummer voor u gereserveerd is, wordt er een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvangt u alle informatie over de woning en de omgeving. Indien u tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst.

Indien u niet ingeloot bent, ontvang u een e-mail waarin staat dat u als reserve kandidaat genoteerd staat. Wanneer een kandidaat afvalt en er komt een woning beschikbaar, dan wordt er opnieuw willekeurig automatisch toegewezen.

Heeft u vragen over de woningen of de verkoop? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Martijn van Essen, martijn@vanwonen.com.

Deel deze pagina: