Woon jij binnenkort in Seahorse?

De verkoop is gestart!

Nu in verkoop de meest duurzame nieuwe buurt van Hengelo

Duurzaam en comfortabel wonen op industrieel erfgoed; Op het Seahorse-terrein woon je op een bijzondere historische plek, in de meest duurzame wijk van Hengelo, met het comfort van nu.

Alle woningen zijn ontworpen volgens het nul-op-meter principe. Dit houdt in dat jouw woning, bij een normaal leefpatroon, op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Energieneutraal, 100% elektrisch en dus ook geheel gasloos.

De verkoop van de 40 grondgebonden woningen en kavels in fase 1 van het nieuwbouwproject Seahorse in Hengelo is gestart!

Belangstelling

Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers, registreer je dan via de knop belangstelling op de projectwebsite. Allereerst vul je je NAW-gegevens in, je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. 

Heb je al een account, dan kunt je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen

Zodra je hebt ingelogd, komt je in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt je actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. Daarnaast kunt je hier online inschrijven op het bouwnummer met jouw voorkeur! 

Start inschrijving is begonnen

In ‘Mijn VanWonen’ kunt je via de button online inschrijven je interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 
Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging hiervan per email. Je kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Sluit inschrijving op woensdag 2 oktober om 12.00 uur, daarna toewijzen

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers toewijzen. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk eind week 40 te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars.  Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe. 

Verwachting start bouw

We verwachten in het eerste kwartaal van 2020 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt.
Heb je vragen over de woningen of de verkoop, dan kun je te allen tijde contact opnemen met ondergetekende of de verkopend makelaar.

Deel deze pagina: