Pres-sale appartementen gestart!

tijd om u te oriënteren

Het is zover, we kunnen starten met de pre-sale van het kleinschalige appartementencomplex op Seahorse!

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven op één van de 15 appartementen gelegen op het terrein van Seahorse in Hengelo.

Met veel plezier vertellen we u alles over de appartementen op Seahorse.
De appartementen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk. Dat ziet u terug in de materiaalkeuze, kapvorming en detaillering. Architectuur en openbare ruimte zijn met veel zorg op elkaar afgestemd, waardoor een prachtig vormgegeven wijk ontstaat. 

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen vrij op naam. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen.

Wij zijn in de afrondende fase van het ontwikkeltraject. De architect heeft het voorontwerp afgerond en het bouwteam is nu bezig met het opstellen van het definitieve ontwerp, het uitwerken van de installaties en het selecteren van de showrooms voor sanitair en tegelwerk. Daarna start het uitwerken van de stukken voor de omgevingsvergunning en de verkoopstukken. 

Vanaf nu inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u via deze website in als belangstellende voor de appartementen. Klik hier om uw account te activeren indien u wilt inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur via het ‘online inschrijfformulier’.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Wanneer u ingeloot wordt, komt u in aanmerking voor een appartement. 

Online inschrijven
Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U ontvangt na uw inschrijving een bevestiging hiervan per e-mail. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. De toewijzing zal niet gebaseerd zijn op het tijdstip van de aanvraag. Alle aanvragen binnen de benoemde periode maken evenveel kans op toewijzing.

Reservering
De pre-sale eindigt op maandag 6 juli aanstaande om 12.00 uur. Daarna gaan wij aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale een appartement toewijzen. Met deze kandidaten volgt een persoonlijk (digitaal) gesprek. Vervolgens kan de woning voor u worden gereserveerd. 

Zodra de verkoopstukken gereed en de definitieve verkoopprijzen bekend zijn, wordt de documentatiemap aan u overhandigd en kunnen de contractstukken worden getekend. Wij verwachten dat dit medio september mogelijk zal zijn. 

Indien u geen woning toegewezen heeft gekregen, zullen wij u via een e-mailbericht op de hoogte stellen. U wordt automatisch op de reservelijst geplaatst. Deze reservelijst heeft geen volgorde. Bij vrijvallen van een bouwnummer selecteert de computer opnieuw uit alle reservekandidaten.

Deel deze pagina: