Heeft u belangstelling in een hybride (levensloop) woning, een shedwoning in de oude fabriek of een kavel? Vanaf donderdag 11 juli start de pre-sale van de woningen en kavels. U kunt vanaf dan tijdens de pre-sale online inschrijven voor de woning van uw voorkeur op basis van de voorlopige documentatie en prijsranges. Op dit moment zijn wij druk met de definitieve afronding van het plan, echter nog niet alle kosten (o.a. bouwkosten) zijn voor ons inzichtelijk, vandaar dat wij werken met een bandbreedte.

Inschrijven
Uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u daar uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.
Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, ziet u de button online inschrijven. Alleen volledig ingevulde en ondertekende online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U kunt per toekomstig huishouden slechts één keer inschrijven, dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Tip: Er bestaat een kleine kans dat de bevestigingsmail in uw reclame of spambox terecht is gekomen. Ziet u de mail niet? Bekijk dan uw reclame of spambox.

Sluitdatum inschrijving
De inschrijving voor de pre-sale sluit op donderdag 18 juli om 12.00 uur, waarna de digitale toewijzing plaatsvindt. Wanneer u een woning toegewezen heeft gekregen, zullen we een afspraak met u maken om alle beschikbare informatie door te nemen. In dit gesprek nemen we de planning met u door en worden al uw vragen beantwoord.

We zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet!

De overige, resterende woningen uit fase 1 komen in september in verkoop, https://www.wonenopseahorse.nl/seahorse/planning/

Deel deze pagina: